Mazda alkatrészek

Árajánlat kérés

Ez lesz az új Mazda 6?

 

A Takeri hivatalosan egyelőre csak koncepció, de simán lehet ez a Mazda következő középkategóriás szedánja.

 

 

 

Kodo – Soul of Motion, így nevezte el a Mazda azt az irányzatot, ami az új modelljeit ihlette. Ha valakinek tetszik a Takeri Concept, boldogan csemegézik majd az eljövendő Mazdák között. Nagyjából egy évvel azután, hogy az új stílust a Shinari és Minagi koncepciókon megcsodálhattuk, a CX-5 lassan megérkezik a kereskedésekbe és most itt van a csodaszép Takeri, melyről egyelőre ugyan nem mondta a Mazda, hogy az új Hatos alapjául szolgálna, mégis nagyon valószínű, hogy ez a helyzet.

 

A koncepciót az idei Tokiói Autószalonon mutatják majd be, de nem kell addig várnunk, hogy lelkesedhessünk, a képek alapján máris beleszerettünk a Takeribe. Az új modell a Kodo dizájnon túl a SKYACTIV technológiát is népszerűsíti - tudják, a Mazdánál így hívják az üzemanyag-spórolós változatokat. A Takeri új, tiszta és gazdaságos SKYACTIV-D dízelje szinte biztosan ott lesz majd az új Mazda 6 motorok között.

A Tokiói Autószalon november 30-án lesz, reméljük, addigra talán a Mazda is rászánja magát, hogy eláruljon ezt-azt az eljövendő Hatosról.

 

Forrás: http://totalcar.hu/magazin/hirek/2011/10/25/ez_lesz_az_uj_mazda_6/

Elérhetőségeink

2921 Komárom, Petőfi út 38.
Tel: 34/344-384
Fax: 34/345-454
E-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szerviz: 34/344-384

Nyitvatartás

Kereskedés:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: telefonos egyeztetés alapján

Szervíz:
Hétfő-Péntek: 8:00-17:00

Copyright © 2014, Mazdakomarom Team. All Rights Reserved.