Mazda alkatrészek

Árajánlat kérés

A jelenlegi Mazda 3 rendkívül sikeres modellnek bizonyult. Érzelemgazdag formatervével, stabil kanyarvételeivel, környezetet kevésbé terhelő jellemzőivel és biztonságával 2008-as bevezetése óta világszerte mintegy 731 000 darab került eladásra, ebből 123 000 autót értékesítettek Európában (2011. június végéig).

A Mazda 3-mat bestselleré tévő értékeket egytől-egyig továbbörökítettük a frissített modellbe, sőt, továbbfejlesztettük azokat. A modell frissített kivitele az eddiginél is nagyobb emocionális vonzerővel bír. Kívülről sportosabb, áramvonalasabb orrkialakítást kapott, a keskenyebb hátsó lökhárítónak köszönhetően csökkent a hátsó túlnyúlás, míg az új, csavart küllős felnik a kiváló összeszerelési minőséggel együtt az eddigieknél is erőteljesebb megjelenést kölcsönöznek az autónak. Ami a belteret illeti, a frissítés során a Mazda 3 még magasabb minőségű anyagokat kapott; az új színek mellett pedig a jobb ergonómia teszi értékesebbé az utasteret és a műszerfalat – mindez pedig egyszerűbben irányíthatóvá, könnyebben kezelhetővé teszi az autót. A zaj- és rezgéscsillapítást tökéletesítettük, a padlólemez komolyabb szigetelést kapott, a B-oszlop pedig egyrészt vastagabb lett, másrészt több hegesztési pontot helyeztek el rajta, ami csökkenti az utastérbe beszűrődő zajok mennyiségét, ezáltal kellemesebb utazást eredményez.

Elérhetőségeink

2921 Komárom, Petőfi út 38.
Tel: 34/344-384
Fax: 34/345-454
E-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szerviz: 34/344-384

Nyitvatartás

Kereskedés:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: telefonos egyeztetés alapján

Szervíz:
Hétfő-Péntek: 8:00-17:00

Copyright © 2014, Mazdakomarom Team. All Rights Reserved.