Mazda alkatrészek

Árajánlat kérés


Hogy Ön és járműve biztosan célhoz érjen, Európaszerte!

Elköteleztük magunkat, hogy Mazdája számára a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szakembereinket ezért képezzük közvetlenül a Mazdánál, ezért használunk kiváló minőségű alkatrészeket, és ezért adunk garanciát minden felhasznált alkatrészre. Ennek eredménye a fokozott megbízhatóság, a nagyobb biztonság, a megnövelt érték, és a vezetés örömének valódi élménye.

Mazda Europe Service - ha segítségre van szüksége

Új Mazda gépkocsi vásárlása esetén, illetve amennyiben Mazda gépkocsija éves karbantartását bármely, a Mazda Motor Hungary Kft. szerződéses partnereként működő, hivatalos Mazda márkaszervizben végezteti el (a Mazda karbantartási előírásainak megfelelően, eredeti Mazda alkatrészekkel), akkor jogosulttá válik a MAZDA EUROPE SERVICE szolgáltatásainak igénybevételére.

A MES szolgáltatás kizárólag a Magyarországon forgalomba helyezett Mazda gépkocsikra vonatkozik, és Európa szinte valamennyi országában elérhető, gépjárműve műszaki meghibásodása, vagy baleset során történő megrongálódása esetén, 12 hónapig, vagy a következő esedékes éves karbantartásig (amelyik előbb bekövetkezik).

A MES által biztosított segélyszolgálat meghosszabbítható. Ehhez nem kell mást tennie, mint Mazda gépkocsijának éves karbantartását egy hivatalos Mazda márkaszervizben kell elvégeztetnie. A szolgáltatás meghosszabítására az első forgalombahelyezéstől számított 10 évig van lehetőség.

Hogyan működik?

Amennyiben gépkocsija műszaki meghibásodás, baleset, vagy egyéb ok következtében üzemképtelenné válna, nincs más dolga, mint kapcsolatba lépni a Mazda Europe Service segélyközpontjával. A segélyközpont a nap 24 órájában rendelkezésére áll, vasárnap és ünnepnapokon is elérhető. Hívását követően a MES haladéktalanul megszervezi a szükséges segítséget, és néhány percen belül visszahívja Önt.

További részletekért forduljon bármelyik hivatalos Mazda márkaszervizhez.

Elérhetőségeink

2921 Komárom, Petőfi út 38.
Tel: 34/344-384
Fax: 34/345-454
E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Szerviz: 34/344-384

Nyitvatartás

Kereskedés:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: telefonos egyeztetés alapján

Szervíz:
Hétfő-Péntek: 8:00-17:00

Copyright © 2014, Mazdakomarom Team. All Rights Reserved.