Mazda alkatrészek

Árajánlat kérés

Az ötlet nem új, de a HCCI – a kompresszió-gyújtású benzinmotor – elvet eddig legfeljebb prototípus-motorokon tudták megmutatni, a Mazda lehet az első, amely szériagyártású motorban alkalmazza.

m3pv
 
 

A pletykák szerint már a szeptemberi Frankfurti Autószalonon megmutatják a közönségnek a Skyactiv 2 motorcsalád első tagját, amely már tartalmazza a HCCI technológiát is. Ennek a lényege, hogy a benzinmotor dízelként, kompressziógyújtással működik, amitől a hatásfok növekedését, és ezzel a fogyasztás érezhető csökkenését várják. Erről a motorról néhány éve már hallani lehet, ám az csak most derült ki, hogy a bemutatása az új Mazda 3-aséhoz kötik, amelynek a bemutatása lassan szintén esedékes, hiszen a jelenlegi autót már 2013 közepe óta gyártják, és a típus modellciklusa eddig is öt év volt.

Mos, főz, még a tetkó is jól áll neki

Mos, főz, még a tetkó is jól áll neki

Azt hiszem, manapság valahová ide kéne leszúrni az autógyártás origóját. Mindent tud, amit kell, semmit se csinál rosszul. És ha kell még sziporkázik is, csak kicsit persze, de jobban mint előtte.

Valószínű, hogy a Mazda 3-as következő generációja az aktuális modell műszaki alapjaira épül, csak a formatervet rajzolják át alaposan, így a típus legnagyobb újdonsága az új Skyactiv 2 benzimotor lesz, ám ez később a cég más autóiban is megjelenik majd.

forrás: http://totalcar.hu/magazin/hirek/2017/08/07/nagy_dobasra_keszul_a_mazda/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Elérhetőségeink

2921 Komárom, Petőfi út 38.
Tel: 34/344-384
Fax: 34/345-454
E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Szerviz: 34/344-384

Nyitvatartás

Kereskedés:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: telefonos egyeztetés alapján

Szervíz:
Hétfő-Péntek: 8:00-17:00

Copyright © 2014, Mazdakomarom Team. All Rights Reserved.