Mazda alkatrészek

Árajánlat kérés

Ugyan új szériamodellt nem mutatott be a Frankfurti Autószalonon a Mazda, a japán gyártó azért nem érkezett üres kézzel.

A most bemutatott Koreu tanulmányautó a CX-3 és a CX-5 fölé érkező új CX modell előfutára lehet, bár 4,6 méteres hosszúságával és 2,7 méteres tengelytávjával alig nagyobb a CX-5-ösnél, viszont szélesebb és jóval alacsonyabb nála. Utasterében 5 személy foglalhat helyet, bár a 21 colos kerekek számára készített kerékjáratok sok helyet vehetnek el a kabinból.

Forrás: Mazda

A Mazda rendkívül büszke a Koreu sportos kormányzására és felfüggesztésére, illetve külön kiemelik a kiváló aerodinamikát is. Ez utóbbi annyira nem meglepő, hiszen a cég többi típusa is a Kodo formatervvel van piacon, azoknak pedig szintén kiemelkedő a légellenállási együtthatója.

Forrás: Mazda

A formaterv egyik érdekes részlete, hogy a nappali menetfény éles vágással fut bele a hatszögletű hűtőrácsba. Egyelőre nem tudni, hogy ez a dizájnelem a végleges modellen is megjelenik-e.

Forrás: Mazda

A stílusos hűtőrács mögött nem meglepő módon egy Skyactiv motort található, a Mazda azonban nem árulta el ennek pontos műszaki adatokat. A szériamodell valószínűleg a Skyactic család legújabb motorjaival kerül majd piacra két év múlva, de ehhez még zöld jelzést kell adnia a vezetőségnek.

forrs:http://www.origo.hu/auto/20150915-mazda-koreu-koncepcio-cx-7.html

Elérhetőségeink

2921 Komárom, Petőfi út 38.
Tel: 34/344-384
Fax: 34/345-454
E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Szerviz: 34/344-384

Nyitvatartás

Kereskedés:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: telefonos egyeztetés alapján

Szervíz:
Hétfő-Péntek: 8:00-17:00

Copyright © 2014, Mazdakomarom Team. All Rights Reserved.